SatoshiChain tar Bitcoin till DeFi; Meddelar Mainnets lanseringsdatum och kommande Airdrops

SatoshiChain, blockchain-plattformen som för Bitcoin till DeFi, har meddelat att dess Mainnet officiellt kommer att lanseras den 1 juni 2023. Lanseringen markerar en betydande milstolpe för SatoshiChain och dess community, eftersom det gör det möjligt för användare att fullt ut utnyttja blockkedjans funktioner och fördelar, inklusive decentraliserade applikationer och smarta kontrakt.

"Vi är glada över att tillkännage det officiella lanseringsdatumet för SatoshiChain Mainnet", säger Christopher Kuntz, en av SatoshiChains grundare. "Vårt team har arbetat outtröttligt på detta projekt under ganska lång tid, med avsikt att överbrygga gapet mellan bitcoin- och EVM-kedjor på ett sätt som inte bara är snabbt och säkert utan också användarvänligt och utvecklarvänligt på samma gång."

SatoshiChain är designad för att möjliggöra snabba, säkra och lågkostnadstransaktioner samtidigt som de stöder en rad användningsfall, inklusive DeFi, spel, supply chain management och mer, med alla transaktioner, gasavgifter och smarta kontrakt som drivs av överbryggad BTC som baslager token. Mainnet kommer att vara helt kompatibelt med EVM-kompatibla blockkedjor, vilket gör att användare enkelt kan migrera sina Ethereum-baserade decentraliserade applikationer till SatoshiChain-plattformen. Plattformen ger också användare en uppsättning resurser för att bygga och distribuera sina egna decentraliserade applikationer.

Innan Mainnet-lanseringen lanserade SatoshiChain Incentiviserat testnät: en airdrop av SatoshiChain Governance-tokens ($SC) för tidiga användare och Testnet-deltagare. Airdrop är ett sätt att belöna samhället för deras stöd och deltagande i utvecklingen och testningen av kedjan. Användare som deltog i airdrop-processen genom att slutföra olika uppgifter innan Mainnet-lanseringen kommer att vara berättigade att få $SC-tokens. Detaljer om Incentivized Testnet och airdrop finns på SatoshiChains webbplats och sociala mediekanaler.

SatoshiChains engagemang för att skapa en decentraliserad framtid återspeglas i dess ansträngningar att tillhandahålla en pålitlig och effektiv blockchain-plattform som är tillgänglig för alla med målet att interoperabilitet med flera kedjor. Med den första lanseringen av Mainnet tar SatoshiChain ett betydande steg mot att uppnå detta mål.

Om SatoshiChain

SatoshiChain är en blockchain-plattform som möjliggör snabba, säkra och lågkostnadstransaktioner samtidigt som de stöder decentraliserade applikationer och smarta kontrakt med bryggad bitcoin som baslager-token. Plattformen är helt kompatibel med EVM-kompatibla blockkedjor, vilket gör det enkelt för användare att migrera sina decentraliserade applikationer från andra plattformar. SatoshiChain har åtagit sig att skapa en decentraliserad framtid genom att tillhandahålla en pålitlig och effektiv blockchain-plattform som är tillgänglig för alla.

För att lära dig mer om SatoshiChain och engagera dig, besök webbplatsen på https://satoshichain.net/.

För pressfrågor, vänligen kontakta:

Namn: Christopher Kuntz

e-post: info@satoshichain.net