SatoshıChaın

Defi, lojëra, NFT dhe më shumë - Për përdoruesit e Bitcoin

SatoshiChain është një blockchain i pajtueshëm me EVM që synon të plotësojë kriptomonedhën origjinale Bitcoin

Decentralizoj

LAJME DHE PËRDITËSIMET

Nuk u gjet asnjë postim!

Klikoni këtu për të lexuar më shumë Lajme SatoshiChain

Kontrolloni shpesh këtë faqe për të qëndruar të përditësuar mbi lajmet dhe përditësimet tona më të fundit. 

Regjistrohu për t'u njoftuar kur të bëjmë njoftime për fluturime dhe mundësi.

Komuniteti

Bashkohuni me Komunitetin

KËRKOHEN NDËRTUES

Po ndërtoni një aplikacion DeFi, lojë, projekt NFT, DAO apo ndonjë aplikacion tjetër kripto? Projektet, protokollet, dApps dhe shkëmbimet ekzistuese janë gjithashtu të mirëseardhura! Kontaktoni për të pyetur për sjelljen e projektit tuaj në SatoshiChain.

KËRKOJNË VALIDUES

Dëshironi të përdorni një nyje vlefshmërie në zinxhirin e parë të bitcoin të pajtueshëm me EVM? Fitoni shpërblime $SC dhe një pjesë të tarifave të transaksionit, të paguara në BTC. Vende të kufizuara në dispozicion!
Na kontaktoni për të aplikuar për të qenë një vërtetues.

Fazat e zinxhirit Satoshi

Alpha Devnet

Një rrjet zhvillimi që do të përjetojë përditësime të shpeshta dhe do të përdoret për të testuar veçori eksperimentale në betejë.
JETO TANI

Omega Testnet

Një rrjet më i qëndrueshëm plotësisht i eksplorueshëm për zhvilluesit që të ndërtojnë dhe testojnë dApps me para nisjes së Mainnet.
JETO TANI

Satoshi Mainnet

Rrjeti publik i vërtetë i decentralizuar që përpunon të dhëna dhe vlera reale, me ura të drejtpërdrejta, shenja dhe protokolle.
VJEN SE SHPEJTI

Lidhu me SatoshiChain Testnet

Emri i rrjetit: Satoshi Chain Test Network

URL RPC: https://rpc.satoshichain.io/

ID e zinxhirit: 5758

Simboli: SAT

Blloko URL-në e Explorer-it: https://satoshiscan.io

Merr Testnet $SAT: