SatoshiChain sjell Bitcoin në DeFi; Njofton datën e nisjes së rrjetit kryesor dhe fluturimet e ardhshme

Zinxhiri Satoshi, platforma blockchain që sjell Bitcoin në DeFi, ka njoftuar se Mainnet-i i saj do të nisë zyrtarisht më 1 qershor 2023. Nisja shënon një moment historik të rëndësishëm për SatoshiChain dhe komunitetin e tij, pasi u mundëson përdoruesve të përdorin plotësisht veçoritë dhe përfitimet e blockchain, duke përfshirë aplikacionet e decentralizuara dhe kontratat inteligjente.

"Ne jemi të emocionuar të njoftojmë datën zyrtare të lançimit të SatoshiChain Mainnet," tha Christopher Kuntz, një bashkëthemelues i SatoshiChain. “Ekipi ynë ka punuar pa u lodhur në këtë projekt për mjaft kohë, me synimin për të kapërcyer hendekun midis zinxhirëve bitcoin dhe EVM në një mënyrë që nuk është vetëm e shpejtë dhe e sigurt, por edhe miqësore për përdoruesit dhe zhvilluesit në të njëjtën kohë.”

SatoshiChain është krijuar për të mundësuar transaksione të shpejta, të sigurta dhe me kosto të ulët duke mbështetur një sërë rastesh përdorimi, duke përfshirë DeFi, lojërat, menaxhimin e zinxhirit të furnizimit dhe më shumë, me të gjitha transaksionet, tarifat e gazit dhe kontratat inteligjente të mundësuara nga BTC e lidhur si shenjë e shtresës bazë. Mainnet do të jetë plotësisht i pajtueshëm me blloqe të përputhshme me EVM, duke i lejuar përdoruesit të migrojnë lehtësisht aplikacionet e tyre të decentralizuara të bazuara në Ethereum në platformën SatoshiChain. Platforma gjithashtu u ofron përdoruesve një sërë burimesh për të ndërtuar dhe vendosur aplikacionet e tyre të decentralizuara.

Përpara nisjes së Mainnet, SatoshiChain lançoi Rrjeti testues i stimuluar: një lëshim i argumenteve të qeverisjes SatoshiChain ($SC) për adoptuesit e hershëm dhe pjesëmarrësit në Testnet. Airdrop është një mënyrë për të shpërblyer komunitetin për mbështetjen dhe pjesëmarrjen e tyre në zhvillimin dhe testimin e zinxhirit. Përdoruesit që morën pjesë në procesin airdrop duke përfunduar detyra të ndryshme përpara nisjes së Mainnet do të kenë të drejtë të marrin tokenat $SC. Detajet në lidhje me rrjetin e testimit të stimuluar dhe airdrop janë të disponueshme në faqen e internetit të SatoshiChain dhe kanalet e mediave sociale.

Satoshi Chain's Angazhimi për krijimin e një të ardhmeje të decentralizuar reflektohet në përpjekjet e saj për të ofruar një platformë të besueshme dhe efikase blockchain, e cila është e aksesueshme për të gjithë me synimin e ndërveprimit me shumë zinxhirë. Me nisjen fillestare të Mainnet, SatoshiChain po bën një hap të rëndësishëm drejt arritjes së këtij qëllimi.

Rreth SatoshiChain

Zinxhiri Satoshi është një platformë blockchain që mundëson transaksione të shpejta, të sigurta dhe me kosto të ulët, ndërsa mbështet aplikacione të decentralizuara dhe kontrata inteligjente me bitcoin të bashkuar si shenjë e shtresës bazë. Platforma është plotësisht e pajtueshme me blloqe të përputhshme me EVM, duke e bërë të lehtë për përdoruesit të migrojnë aplikacionet e tyre të decentralizuara nga platforma të tjera. SatoshiChain është i përkushtuar për të krijuar një të ardhme të decentralizuar duke ofruar një platformë blockchain të besueshme dhe efikase që është e aksesueshme për të gjithë.

Për të mësuar më shumë rreth SatoshiChain dhe për t'u përfshirë, ju lutemi vizitoni faqen e internetit në https://satoshichain.net/.

Për pyetjet në media, ju lutemi kontaktoni:

Emri: Christopher Kuntz

Email: info@satoshichain.net