Lidhja me rrjetin testues SatoshiChain

SatoshiChain ka përfunduar me sukses përditësimin e tij të fundit Omega Testnet. Ky përditësim sjell siguri, stabilitet dhe performancë të përmirësuar në mjedisin e rrjetit testues, duke e bërë më të lehtë për zhvilluesit të ndërtojnë dhe testojnë aplikacione të decentralizuara. Në këtë artikull, ne do t'ju udhëzojmë përmes procesit të lidhjes me rrjetin testues SatoshiChain dhe hyrjes në rubinetin e rrjetit testues për të marrë argumentet e testimit. Pavarësisht nëse jeni një zhvillues i kalitur i blockchain ose sapo po filloni, lexoni për të mësuar se si të filloni të ndërtoni në SatoshiChain.

Hapi 1: Instalimi i Metamask

Metamask është një shtesë e njohur e shfletuesit që ju mundëson të ndërveproni me rrjetet e bazuara në EVM. Për të instaluar Metamask, ndiqni këto hapa:

 • Shkoni në faqen e internetit të Metamask (https://metamask.io).
 • Klikoni butonin "Merrni Metamask për [Shfletuesi juaj]".
 • Instaloni shtesën në shfletuesin tuaj.
 • Krijoni një portofol të ri ose importoni një ekzistues
 • Sigurojeni atë me një fjalëkalim të fortë dhe frazë rezervë. (Asnjëherë mos i jepni askujt frazën tuaj të farës për asnjë arsye)

Hapi 2: Lidhja me rrjetin testues SatoshiChain

Pasi të keni instaluar Metamask, mund të lidheni me SatoshiChain Testnet. Për ta bërë këtë, ndiqni këto hapa:

 • Hapni Metamask
 • Klikoni në tre pikat në këndin e sipërm të djathtë
 • Klikoni në "Custom RPC".
 • Plotësoni detajet për rrjetin e testit SatoshiChain si më poshtë:

Emri i rrjetit: SatoshiChain Testnet
URL RPC: https://rpc.satoshichain.io/
ID e zinxhirit: 5758
Simboli: SATS
Blloko URL-në e Explorer-it: https://satoshiscan.io

Klikoni "Ruaj" për t'u lidhur me rrjetin e testimit.

Hapi 3: Marrja e argumenteve të testimit nga rubineti

Për të marrë argumentet e testimit për SatoshiChain Testnet, mund të përdorni faqen e internetit të rubinetit.

 • Shkoni në faqen e internetit të rubinetit (https://faucet.satoshichain.io)
 • Shkruani adresën tuaj të portofolit
 • Futni Recaptcha
 • Klikoni "Kërkesë" për të marrë argumentet e testimit
 • Prisni disa minuta që shenjat të shfaqen në portofolin tuaj Metamask

Me këto hapa, ju mund të lidheni lehtësisht me SatoshiChain Testnet dhe të merrni argumente testimi për të filluar ndërtimin dhe testimin e aplikacioneve tuaja. Ekipi i SatoshiChain është i përkushtuar të sigurojë një mjedis të sigurt dhe të qëndrueshëm për zhvilluesit për të ndërtuar aplikacione të decentralizuara, dhe Omega Testnet është një hap i rëndësishëm në këtë drejtim.

Duke ndjekur hapat e përshkruar në këtë artikull, mund të lidheni lehtësisht me rrjetin testues duke përdorur Metamask dhe të hyni në rubinet për të marrë argumentet e testimit.

Për më shumë informacion dhe diskutim me komunitetin, ju lutemi shikoni faqen tonë të internetit në https://satoshichain.net/