SatoshiChain bringer Bitcoin til DeFi; Kunngjør Mainnet-lanseringsdato og kommende Airdrops

SatoshiChain, blockchain-plattformen som bringer Bitcoin til DeFi, har annonsert at Mainnet offisielt vil lanseres 1. juni 2023. Lanseringen markerer en betydelig milepæl for SatoshiChain og dets fellesskap, ettersom det gjør det mulig for brukere å fullt ut utnytte blokkjedens funksjoner og fordeler, inkludert desentraliserte applikasjoner og smarte kontrakter.

"Vi er begeistret over å kunngjøre den offisielle lanseringsdatoen for SatoshiChain Mainnet," sa Christopher Kuntz, en av grunnleggerne av SatoshiChain. "Teamet vårt har jobbet utrettelig med dette prosjektet i ganske lang tid, med intensjon om å bygge bro mellom bitcoin- og EVM-kjeder på en måte som ikke bare er rask og sikker, men også brukervennlig og utviklervennlig på samme tid."

SatoshiChain er designet for å muliggjøre raske, sikre og rimelige transaksjoner samtidig som den støtter en rekke brukstilfeller, inkludert DeFi, spill, supply chain management og mer, med alle transaksjoner, gassavgifter og smarte kontrakter drevet av brokoblet BTC som baselags-token. Mainnet vil være fullt kompatibelt med EVM-kompatible blokkjeder, slik at brukere enkelt kan migrere sine Ethereum-baserte desentraliserte applikasjoner til SatoshiChain-plattformen. Plattformen gir også brukere en rekke ressurser for å bygge og distribuere sine egne desentraliserte applikasjoner.

Før Mainnet-lanseringen lanserte SatoshiChain Incentivisert Testnett: en airdrop av SatoshiChain Governance-tokens ($SC) for tidlige brukere og Testnet-deltakere. Airdrop er en måte å belønne samfunnet for deres støtte og deltakelse i utviklingen og testingen av kjeden. Brukere som deltok i airdrop-prosessen ved å fullføre forskjellige oppgaver før Mainnet-lanseringen vil være kvalifisert til å motta $SC-tokens. Detaljer om Incentivized Testnet og airdrop er tilgjengelig på SatoshiChain-nettstedet og sosiale mediekanaler.

SatoshiChain sin forpliktelse til å skape en desentralisert fremtid gjenspeiles i arbeidet med å tilby en pålitelig og effektiv blokkjedeplattform som er tilgjengelig for alle med mål om flerkjedeinteroperabilitet. Med den første Mainnet-lanseringen tar SatoshiChain et betydelig skritt mot å nå dette målet.

Om SatoshiChain

SatoshiChain er en blokkjedeplattform som muliggjør raske, sikre og rimelige transaksjoner, samtidig som de støtter desentraliserte applikasjoner og smarte kontrakter med brokoblet bitcoin som basislag-token. Plattformen er fullt kompatibel med EVM-kompatible blokkjeder, noe som gjør det enkelt for brukere å migrere sine desentraliserte applikasjoner fra andre plattformer. SatoshiChain er forpliktet til å skape en desentralisert fremtid ved å tilby en pålitelig og effektiv blokkjedeplattform som er tilgjengelig for alle.

For å lære mer om SatoshiChain og bli involvert, vennligst besøk nettstedet på https://satoshichain.net/.

For mediespørsmål, vennligst kontakt:

Navn: Christopher Kuntz

E-post: info@satoshichain.net