SatoshiChain brengt Bitcoin naar DeFi; Kondigt lanceringsdatum Mainnet en aankomende Airdrops aan

SatoshiChain, het blockchain-platform dat Bitcoin naar DeFi brengt, heeft aangekondigd dat zijn Mainnet officieel op 1 juni 2023 zal worden gelanceerd. De lancering markeert een belangrijke mijlpaal voor SatoshiChain en zijn gemeenschap, omdat het gebruikers in staat stelt om de functies en voordelen van de blockchain volledig te benutten, waaronder gedecentraliseerde applicaties en slimme contracten.

"We zijn verheugd om de officiële lanceringsdatum van het SatoshiChain Mainnet aan te kondigen", zegt Christopher Kuntz, een mede-oprichter van SatoshiChain. "Ons team werkt al geruime tijd onvermoeibaar aan dit project, met de bedoeling de kloof tussen bitcoin en EVM-ketens te overbruggen op een manier die niet alleen snel en veilig is, maar tegelijkertijd ook gebruiksvriendelijk en ontwikkelaarsvriendelijk."

SatoshiChain is ontworpen om snelle, veilige en goedkope transacties mogelijk te maken en tegelijkertijd een reeks gebruiksscenario's te ondersteunen, waaronder DeFi, gaming, supply chain management en meer, waarbij alle transacties, gaskosten en slimme contracten worden aangedreven door overbrugde BTC als de basislaag token. Het Mainnet zal volledig compatibel zijn met EVM-compatibele blockchains, waardoor gebruikers hun op Ethereum gebaseerde gedecentraliseerde applicaties eenvoudig naar het SatoshiChain-platform kunnen migreren. Het platform biedt gebruikers ook een reeks bronnen om hun eigen gedecentraliseerde applicaties te bouwen en te implementeren.

Voorafgaand aan de lancering van Mainnet lanceerde SatoshiChain de Gestimuleerd Testnet: een airdrop van SatoshiChain Governance-tokens ($SC) voor early adopters en Testnet-deelnemers. De airdrop is een manier om de gemeenschap te belonen voor hun steun en deelname aan de ontwikkeling en het testen van de keten. Gebruikers die hebben deelgenomen aan het airdrop-proces door verschillende taken te voltooien vóór de lancering van Mainnet, komen in aanmerking voor $SC-tokens. Details over het Incentivized Testnet en airdrop zijn beschikbaar op de SatoshiChain-website en socialemediakanalen.

SatoshiChains toewijding aan het creëren van een gedecentraliseerde toekomst wordt weerspiegeld in haar inspanningen om een ​​betrouwbaar en efficiënt blockchain-platform te bieden dat voor iedereen toegankelijk is met als doel interoperabiliteit met meerdere ketens. Met de eerste Mainnet-lancering zet SatoshiChain een belangrijke stap om dit doel te bereiken.

Over SatoshiChain

SatoshiChain is een blockchain-platform dat snelle, veilige en goedkope transacties mogelijk maakt en tegelijkertijd gedecentraliseerde applicaties en slimme contracten ondersteunt met bridged bitcoin als basislaagtoken. Het platform is volledig compatibel met EVM-compatibele blockchains, waardoor het voor gebruikers gemakkelijk wordt om hun gedecentraliseerde applicaties van andere platforms te migreren. SatoshiChain zet zich in voor het creëren van een gedecentraliseerde toekomst door een betrouwbaar en efficiënt blockchain-platform te bieden dat voor iedereen toegankelijk is.

Ga voor meer informatie over SatoshiChain en om mee te doen naar de website op https://satoshichain.net/.

Voor vragen van de media, neem dan contact op met:

Naam: Christopher Kuntz

E-mail: info@satoshichain.net