Сатоши Чаин

Defi, игри, NFT и повеќе - за корисници на Bitcoin

SatoshiChain е блокчејн компатибилен со EVM кој има за цел да ја надополни оригиналната криптовалута Bitcoin

децентрализира

ВЕСТИ И АВНОРИ

Не се пронајдени објави!

Кликнете овде за да прочитате повеќе SatoshiChain News

Често проверувајте ја оваа страница за да бидете во тек со нашите најнови вести и ажурирања. 

Регистрирајте се за да бидете известени кога ќе правиме најави за airdrop и можности.

Заедница

Приклучи се на заедницата

СЕ БАРААТ ГРАДЕТЕЛИ

Градење апликација DeFi, игра, NFT проект, DAO или која било друга крипто апликација? Добредојдени се и постојните проекти, протоколи, dApps и размени! Контактирајте не за да се распрашате за донесување на вашиот проект во SatoshiChain.

СЕ БАРААТ ВАЛИДАТЕРИ

Сакате да управувате со валидаторски јазол на првиот EVM компатибилен со биткоин блокчејн? Заработете награди $SC и дел од надоместоците за трансакција, платени во БТК. Достапни се ограничени места!
Контактирајте не за да аплицирате за да бидете валидатор.

Фази на синџирот на Сатоши

Алфа Девнет

Развојна мрежа која ќе доживее чести ажурирања и ќе се користи за тестирање на експериментални карактеристики.
LИВЕЕ СЕГА

Омега тест мрежа

Целосно постабилна мрежа што може да се истражува за програмерите да градат и тестираат dApps со пред лансирањето на Mainnet.
LИВЕЕ СЕГА

Сатоши Мејннет

Вистинската децентрализирана јавна мрежа која обработува вистински податоци и вредност, со живи мостови, токени и протоколи.
НАСКОРО

Поврзете се со SatoshiChain Testnet

Име на мрежа: SatoshiChain Testnet

RPC URL: https://rpc.satoshichain.io/

ID на синџир: 5758

Симбол: SAT

Блокирај URL на Explorer: https://satoshiscan.io

Земете Testnet $SAT: