SatoshiChain tuo Bitcoinin DeFiin; Ilmoittaa Mainnet-käynnistyspäivämäärän ja tulevat Airdrops

SatoshiChain, lohkoketjualusta, joka tuo Bitcoinin DeFiin, on ilmoittanut, että sen Mainnet julkaistaan ​​virallisesti 1. kesäkuuta 2023. Julkaiseminen on merkittävä virstanpylväs SatoshiChainille ja sen yhteisölle, koska sen avulla käyttäjät voivat hyödyntää täysimääräisesti lohkoketjun ominaisuuksia ja etuja, mukaan lukien hajautetut sovellukset ja älykkäät sopimukset.

"Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa SatoshiChain Mainnetin virallisen julkaisupäivän", sanoi Christopher Kuntz, SatoshiChainin toinen perustaja. "Tiimimme on työskennellyt väsymättä tämän projektin parissa jo jonkin aikaa, tarkoituksenaan kuroa umpeen bitcoin- ja EVM-ketjujen välinen kuilu tavalla, joka ei ole vain nopea ja turvallinen, vaan myös käyttäjäystävällinen ja kehittäjäystävällinen."

SatoshiChain on suunniteltu mahdollistamaan nopeat, turvalliset ja edulliset transaktiot samalla kun se tukee useita käyttötapauksia, mukaan lukien DeFi, pelaaminen, toimitusketjun hallinta ja paljon muuta. Kaikki tapahtumat, kaasumaksut ja älykkäät sopimukset toimivat silloitetulla BTC:llä. pohjakerroksen merkki. Mainnet on täysin yhteensopiva EVM-yhteensopivien lohkoketjujen kanssa, jolloin käyttäjät voivat helposti siirtää Ethereum-pohjaiset hajautetut sovelluksensa SatoshiChain-alustalle. Alusta tarjoaa käyttäjille myös joukon resursseja omien hajautettujen sovellusten rakentamiseen ja käyttöönottoon.

Ennen Mainnet-julkaisua SatoshiChain käynnisti Kannustava Testnet: SatoshiChain Governance -tunnuksia ($SC) varhaisille käyttäjille ja Testnetin osallistujille. Airdrop on tapa palkita yhteisöä heidän tuestaan ​​ja osallistumisestaan ​​ketjun kehittämiseen ja testaamiseen. Käyttäjät, jotka osallistuivat airdrop-prosessiin suorittamalla erilaisia ​​tehtäviä ennen Mainnet-julkaisua, ovat oikeutettuja saamaan $SC-tokeneita. Lisätietoja Incentivized Testnetistä ja airdropista on saatavilla SatoshiChainin verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

SatoshiChainin sitoutuminen hajautetun tulevaisuuden luomiseen näkyy sen pyrkimyksissä tarjota luotettava ja tehokas blockchain-alusta, joka on kaikkien saatavilla tavoitteena usean ketjun yhteentoimivuus. Ensimmäisen Mainnet-julkaisun myötä SatoshiChain ottaa merkittävän askeleen kohti tämän tavoitteen saavuttamista.

Tietoja SatoshiChainista

SatoshiChain on blockchain-alusta, joka mahdollistaa nopeat, turvalliset ja edulliset tapahtumat samalla kun se tukee hajautettuja sovelluksia ja älykkäitä sopimuksia siltabitcoinin peruskerroksena. Alusta on täysin yhteensopiva EVM-yhteensopivien lohkoketjujen kanssa, joten käyttäjien on helppo siirtää hajautettuja sovelluksiaan muista alustoista. SatoshiChain on sitoutunut luomaan hajautetun tulevaisuuden tarjoamalla luotettavan ja tehokkaan lohkoketjualustan, joka on kaikkien saatavilla.

Jos haluat lisätietoja SatoshiChainista ja osallistua, vieraile verkkosivustolla osoitteessa https://satoshichain.net/.

Mediakysymyksiä varten ota yhteyttä:

Nimi: Christopher Kuntz

Sähköposti: info@satoshichain.net