SatoshiChain bringer Bitcoin til DeFi; Annoncerer Mainnet-lanceringsdato og kommende Airdrops

SatoshiChain, blockchain-platformen, der bringer Bitcoin til DeFi, har annonceret, at dens Mainnet officielt vil lancere den 1. juni 2023. Lanceringen markerer en væsentlig milepæl for SatoshiChain og dets fællesskab, da det giver brugerne mulighed for fuldt ud at udnytte blockchainens funktioner og fordele, bl.a. decentrale applikationer og smarte kontrakter.

"Vi er glade for at annoncere den officielle lanceringsdato for SatoshiChain Mainnet," sagde Christopher Kuntz, en medstifter af SatoshiChain. "Vores team har arbejdet utrætteligt på dette projekt i temmelig lang tid med det formål at bygge bro mellem bitcoin- og EVM-kæder på en måde, der ikke kun er hurtig og sikker, men også brugervenlig og udviklervenlig på samme tid."

SatoshiChain er designet til at muliggøre hurtige, sikre og billige transaktioner, samtidig med at den understøtter en række brugssager, herunder DeFi, spil, supply chain management og mere, med alle transaktioner, gasgebyrer og smarte kontrakter drevet af brokoblet BTC som basislagstoken. Mainnet vil være fuldt kompatibelt med EVM-kompatible blockchains, hvilket giver brugerne mulighed for nemt at migrere deres Ethereum-baserede decentraliserede applikationer til SatoshiChain-platformen. Platformen giver også brugere en række ressourcer til at bygge og implementere deres egne decentraliserede applikationer.

Før Mainnet-lanceringen lancerede SatoshiChain Incentiviseret Testnet: en airdrop af SatoshiChain Governance-tokens ($SC) for early adopters og Testnet-deltagere. Airdrop er en måde at belønne samfundet for deres støtte og deltagelse i udviklingen og afprøvningen af ​​kæden. Brugere, der deltog i airdrop-processen ved at udføre forskellige opgaver før Mainnet-lanceringen, vil være berettiget til at modtage $SC-tokens. Detaljer om Incentivized Testnet og airdrop er tilgængelige på SatoshiChain-webstedet og sociale mediekanaler.

SatoshiChain's forpligtelse til at skabe en decentral fremtid afspejles i dets bestræbelser på at levere en pålidelig og effektiv blockchain-platform, der er tilgængelig for alle med målet om multi-chain interoperabilitet. Med den indledende Mainnet-lancering tager SatoshiChain et væsentligt skridt hen imod at nå dette mål.

Om SatoshiChain

SatoshiChain er en blockchain-platform, der muliggør hurtige, sikre og billige transaktioner, mens de understøtter decentrale applikationer og smarte kontrakter med brokoblede bitcoin som basislagstoken. Platformen er fuldt ud kompatibel med EVM-kompatible blockchains, hvilket gør det nemt for brugere at migrere deres decentrale applikationer fra andre platforme. SatoshiChain er forpligtet til at skabe en decentral fremtid ved at levere en pålidelig og effektiv blockchain-platform, der er tilgængelig for alle.

For at lære mere om SatoshiChain og blive involveret, besøg venligst hjemmesiden på https://satoshichain.net/.

For mediehenvendelser bedes du kontakte:

Navn: Christopher Kuntz

E-mail: info@satoshichain.net