Udforsk den næste generation af Bitcoin

Et nærmere kig på SatoshiChain, Stacks, Lightning Network, Liquid Network og WBTC

Kryptovalutaer er digitale aktiver, der opererer på decentraliserede netværk, hvilket muliggør sikre og gennemsigtige transaktioner uden mellemled. Efterhånden som brugen af ​​kryptovalutaer vokser, er der opstået skalerbarhedsudfordringer, der henviser til et netværks evne til at håndtere et stigende antal transaktioner effektivt. Decentraliseret finans (DeFi) refererer til et nyt finansielt system bygget på blockchain-teknologi, der giver adgang til finansielle tjenester uden krav fra traditionelle mellemmænd. Konsensusmekanismer, såsom proof-of-stake og proof-of-work, bruges i kryptovaluta-området til at validere transaktioner og sikre netværket.

Verden af ​​kryptovalutaer har oplevet en hurtig stigning i popularitet og mangfoldighed i de seneste år. Blandt alle digitale aktiver er Bitcoin fortsat den mest kendte og mest brugte. Der er dog dukket nye projekter op med det formål at forbedre og forbedre Bitcoins design, adressere skalerbarhedsproblemer, give adgang til Decentralized Finance (DeFi) applikationer og løse nogle af Bitcoins begrænsninger, samtidig med at kompatibiliteten med Bitcoin-netværket bevares. I denne artikel vil vi udforske fem af disse projekter: SatoshiChain, Stacks, Lightning Network, Liquid Network og WBTC og undersøge deres tilbud og potentielle indvirkning på kryptovaluta-rummet.

SatoshiChain:

 • Komplementerer den originale Bitcoin kryptovaluta
 • Giver adgang til DeFi-applikationer, herunder NFT'er, spil og dApps, inden for Bitcoin-fællesskabet
 • Kompatibel med ERC20 protokoller
 • Tilbyder hurtige og effektive transaktioner med en 2-sekunders blokeringstid
 • Lave transaktionsgebyrer, der skal betales i Satoshi's, som er knyttet 1 til 1 med Bitcoin Satoshi's
 • Bruger en sikker proof-of-stake konsensusmekanisme for øget sikkerhed

Stabler:

 • Forbedrer skalerbarheden af ​​Bitcoin
 • Bruger en sidekæde og proof-of-transfer konsensusmekanisme til hurtige og effektive transaktioner
 • Anvender proof-of-work konsensusmekanisme for sikkerhed, som er mindre sikker end proof-of-stake

Lyn:

 • Forbedrer skalerbarheden af ​​Bitcoin
 • Faciliterer øjeblikkelige, off-chain-transaktioner via et betalingskanalnetværk
 • Bruger proof-of-work konsensusmekanisme til sikkerhed, som er mindre sikker end proof-of-stake

Flydende netværk:

 • Giver hurtige, sikre og fortrolige transaktioner til Bitcoin-brugere
 • Bruger en fødereret sidekæde til hurtigere transaktioner sammenlignet med Bitcoin
 • Validerer transaktioner via en sammenslutning af betroede deltagere i stedet for proof-of-stake

WBTC:

 • Repræsenterer en specifik mængde Bitcoin, hvilket letter dens brug i DeFi-applikationer
 • Tilbyder ingen væsentlige skalerbarhedsforbedringer sammenlignet med Bitcoin
 • Bærer risikoen forbundet med at holde et token knyttet til et andet aktiv

SatoshiChain er et blockchain-projekt, der adresserer begrænsninger af den originale Bitcoin-kryptovaluta. Det giver adgang til DeFi-applikationer, kompatibilitet med ERC20-protokoller og forbedret skalerbarhed. Med en 2-sekunders blokeringstid er transaktioner hurtige og effektive, og den sikre proof-of-stake konsensusmekanisme giver ekstra sikkerhed. Derudover giver SatoshiChain adgang til NFT'er, spil og decentraliserede applikationer inden for Bitcoin-fællesskabet.

Stacks har et voksende udviklerfællesskab og lancerede for nylig sit mainnet, selvom det endnu ikke er bredt udbredt. Lightning-netværket har været live på Bitcoin-netværket i et par år, men dets vedtagelse har været langsom på grund af tekniske barrierer og begrænsede anvendelsestilfælde. Liquid Network er blevet omfavnet af adskillige større børser og finansielle institutioner, men dets afhængighed af en sammenslutning af betroede deltagere har givet anledning til bekymring om centralisering. WBTC har oplevet øget popularitet i DeFi-området, med flere decentraliserede børser, der noterer det som et handelspar, men det bærer stadig den risiko, der er forbundet med at holde en fastgjort token.

Afslutningsvis skiller SatoshiChain sig ud som en omfattende løsning for Bitcoin-fællesskabet. Dens kombination af DeFi-kapaciteter, kompatibilitet med ERC20-protokoller og sikre proof-of-stake konsensusmekanisme gør den til en stærk spiller i kryptovalutaområdet. Med voksende adoption og partnerskaber bliver det interessant at se, hvordan det udvikler sig og konkurrerer med andre projekter på området.

For at holde dig opdateret om SatoshiChains fremskridt, tjek vores hjemmeside Satoshichain.net

Christopher Kuntz - Medstifter af SatoshiChain