SatoshiChain porta Bitcoin a DeFi; Anuncia la data de llançament de Mainnet i els propers Airdrops

SatoshiChain, la plataforma blockchain que porta Bitcoin a DeFi, ha anunciat que la seva Mainnet es llançarà oficialment l'1 de juny de 2023. El llançament marca una fita important per a SatoshiChain i la seva comunitat, ja que permet als usuaris utilitzar plenament les característiques i els avantatges de la cadena de blocs, inclosos aplicacions descentralitzades i contractes intel·ligents.

"Estem encantats d'anunciar la data de llançament oficial de SatoshiChain Mainnet", va dir Christopher Kuntz, cofundador de SatoshiChain. "El nostre equip ha estat treballant incansablement en aquest projecte des de fa força temps, amb la intenció de salvar la bretxa entre les cadenes de bitcoins i EVM d'una manera que no només sigui ràpida i segura, sinó també fàcil d'utilitzar i fàcil de desenvolupar al mateix temps".

SatoshiChain està dissenyat per permetre transaccions ràpides, segures i de baix cost alhora que admet una varietat de casos d'ús, com ara DeFi, jocs, gestió de la cadena de subministrament i molt més, amb totes les transaccions, tarifes de gas i contractes intel·ligents impulsats per BTC com a pont. testimoni de capa base. La Mainnet serà totalment compatible amb les cadenes de blocs compatibles amb EVM, cosa que permetrà als usuaris migrar fàcilment les seves aplicacions descentralitzades basades en Ethereum a la plataforma SatoshiChain. La plataforma també ofereix als usuaris un conjunt de recursos per crear i desplegar les seves pròpies aplicacions descentralitzades.

Abans del llançament de Mainnet, SatoshiChain va llançar el Testnet incentivat: un llançament aeri de fitxes SatoshiChain Governance ($SC) per als primers usuaris i participants de Testnet. El llançament aeri és una manera de recompensar la comunitat pel seu suport i participació en el desenvolupament i prova de la cadena. Els usuaris que hagin participat en el procés de llançament aeri completant diverses tasques abans del llançament de Mainnet seran elegibles per rebre fitxes $SC. Els detalls sobre Incentivised Testnet i Airdrop estan disponibles al lloc web de SatoshiChain i als canals de xarxes socials.

SatoshiChain's El compromís amb la creació d'un futur descentralitzat es reflecteix en els seus esforços per proporcionar una plataforma de blockchain fiable i eficient que sigui accessible per a tothom amb l'objectiu de la interoperabilitat multicadena. Amb el llançament inicial de Mainnet, SatoshiChain està fent un pas important per assolir aquest objectiu.

Sobre SatoshiChain

SatoshiChain és una plataforma de cadena de blocs que permet transaccions ràpides, segures i de baix cost alhora que admet aplicacions descentralitzades i contractes intel·ligents amb un pont de bitcoin com a testimoni de capa base. La plataforma és totalment compatible amb les cadenes de blocs compatibles amb EVM, cosa que facilita als usuaris la migració de les seves aplicacions descentralitzades des d'altres plataformes. SatoshiChain es compromet a crear un futur descentralitzat proporcionant una plataforma de blockchain fiable i eficient que sigui accessible per a tothom.

Per obtenir més informació sobre SatoshiChain i participar, visiteu el lloc web a https://satoshichain.net/.

Per a consultes de mitjans, poseu-vos en contacte amb:

Nom: Christopher Kuntz

E-mail: info@satoshichain.net